Mer om Yoga för alla

Hej alla kära yogis ute i cybervärlden! Tusen tack för all respons som jag fått på min hemsida www.yogaforalla.se

Jag smygstartade Yoga för alla i november förra året och började sprida den bland vänner och bekanta för att få feedback och se om det fanns något intresse. Sidan är som ni ser inte helt komplett än utan ett ”work in progress”. Men redan har hemsidan fått egna vingar. Plötsligt får jag mail från människor jag aldrig haft nöjet att träffa, som har hittat till sidan och yogar med mig. Jag är så tacksam och glad om sidan kan vara ett stöd och en hjälp i er egen yogaträning. För yoga är ju en personlig träningsform. Även om vi går på en klass och tränar med människor runt omkring oss, så är det ett eget arbete vi gör. Självstudier på vår matta, genom rörelserna, i varje andetag.

Vem är jag?

Vad vill jag?

Vad kan jag ge?

Vad kan jag släppa taget om?

I varje rörelse finns frågorna och så också i våra liv. Vi är så mycket. Våra liv är komplexa och vi vill ofta hinna med så mycket.

Räcker din tid till för dig?

Hur prioriterar du?

Vad är viktigt för dig?

Vem är viktig i ditt liv?

Finns du till för alla andra utom dig själv?

Finns det plats för att ta hand om dig själv och din kropp?

Just nu har jag inte lika mycket tid för min egen yogaträning. För samtidigt som min hemsida ”föddes”, blev jag också mamma och ett nytt liv föddes. För mig och hela min familj. Så de senaste fyra månaderna har jag fått lära mig att hitta yogan i vardagen och det går. Min egen yogamatta får vissa dagar stå orörd, men jag ser den och vet att allt i livet förändras och att det snart kommer en annan tid då jag har mer tid för yoga och kanske önskar att mitt barn behövde mig mer. Förhoppningsvis kanske vi yogar tillsammans då.

Namaste - Vi tackar oss själva för att vi yogar, vi tackar våra kroppar för den här stunden och vi tackar varandra för det arbetet vi gör tillsammans.

Carolin Ågerstrand

Kontakta Yoga för alla

E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Om Yoga för alla

Yoga för alla - är en hemsida som erbjuder ett sätt att lära sig om yoga och träna yoga när du vill, var du vill - Gratis.

Oavsett om du är nybörjare eller van yogi kan du hitta pass för din egen träning, på din nivå - Säker och enkel Yoga.