Vikten av att vila

Ta en paus, nu är det sommar. Jag tänker ge mig själv ett avbrott, ett break från min hemsida och min undervisning. Jag ska ta lite tid för mig själv och min familj, vi behöver ladda om. Nu ska vi bara vara, äta en glass, fånga krabbor, spilla juice på filten och känna sanden som letat sig in överallt efter en dag på stranden. Vi ska ha semester!

Å vad vi har längtat. Det har nästan gått för länge sen sist, som om vi simmat länge under vatten och ska nu äntligen få komma upp efter luft.

Sommar

Semester

Vi ska med andra ord tampas med avlägsna släktingar, unkna små stugor och laga middagsmaten på en platta. Borsta tänderna i diskhon, leta halvtaskig vegmat på vägkrogen, få myggbett, använda regnkläderna mer än bikinin och undra när den där sommarsemesterkänslan egentligen ska infinna sig. Jag ska i alla fall inte kolla mailen på ett tag. Vara mera här och nu, än uppkopplad och upptagen. Vi får se hur det går.

Jag önskar dig en god sommar och kom ihåg att man kan yoga ute också!

Jag ska göra yoga på bryggan, himmelskt!

Namaste

Carolin

Kontakta Yoga för alla

E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Om Yoga för alla

Yoga för alla - är en hemsida som erbjuder ett sätt att lära sig om yoga och träna yoga när du vill, var du vill - Gratis.

Oavsett om du är nybörjare eller van yogi kan du hitta pass för din egen träning, på din nivå - Säker och enkel Yoga.