Ta ut en ny riktning

I vår familj brukar vi börja året med att göra ett bokslut där vi sitter ner och pratar om hur året som gått i stort. Vi ser det som varit bra, våra svårigheter och om det som vi ville skulle hända har skett och funderar runt ”varför” och ”hur”. Sen tar vi sats mot det nya året och ser på vad vi vill förändra och sätter upp riktlinjer och mål.

Det låter kanske mer ambitiöst och avancerat än vad det är. Det handlar egentligen bara om att vi tar oss tid att prata med varandra och vi tar ut riktningen innan vi sätter oss i bilen så vi vet åt vilket håll vi ska köra.

Om jag inte vet vad jag vill, hur ska jag då kunna få det?

Om jag inte vet vad min slutstation är, hur ska jag då komma dit?

Jag måste veta vad resans mål är. Vägen dit kan vara krokig och guppig och det kan ta längre tid än du trott men jag måste först se det inom mig innan det kan ske. Vi brukar sammanfatta vår plan i ett ord eller en mening. Något som är enkelt att komma ihåg och som går att applicera på livets stora och små händelser och val. Vissa år är det enkelt att ta ut riktningen och vi har stora ambitiösa mål. Andra år är det ett annat fokus, kanske bara att få allt att gå runt.

Det här året kommer innebära förändring och nya utmaningar för oss som familj så vi behöver samla kraft, därför har vi valt ett ord:

Förenkla

Det är vårt ledord för 2013. Ofta märker man direkt om ordet eller meningen vi valt fungerar eller inte. Det ska ge dig kraft och motivation och göra livets val lättare. Du ska känna att resultatet av ditt ledord ger dig styrka och glädje. Vårt ledord har redan gett oss mer pengar kvar i slutet av månaden, mer tid för varandra, mindre konsumption, mer sömn, mer ork, mer påhittighet, upplevelser och spontanitet.

Det bådar gott. Jag ser med spänning fram emot det här året.

Är du redo att ta ut en ny riktning? Vem vet vad som kan hända!

Ta hand om dig och ditt liv.

Namaste

Carolin

Kontakta Yoga för alla

E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Om Yoga för alla

Yoga för alla - är en hemsida som erbjuder ett sätt att lära sig om yoga och träna yoga när du vill, var du vill - Gratis.

Oavsett om du är nybörjare eller van yogi kan du hitta pass för din egen träning, på din nivå - Säker och enkel Yoga.