Att göra det jag vill och vilja det jag gör

Vad vill jag egentligen?

Vilken stor fråga. Hur ofta brottas jag inte med den? Att veta vad man vill, vad jag vill. Att veta utan inblandning av samhället, mina vänner, mina föräldrar, media och allt annat som hela tiden påverkar oss, utan att vi inte ens märker det ibland.

För att veta vad jag vill måste jag först känna mig själv. Och jag måste veta skillnaden mellan ett behov och ett begär. För att göra det man vill har väldigt lite gemensamt med att ge efter för omedelbar tillfredsställelse. För att ta reda på vad jag vill måste jag ta reda på sanningen. Och att börja fråga frågor.

Att ställa frågor är att ge sig ut på en själslig resa. En resa mot din sanning.  Det är viktigare att ställa rätt frågor och att vara på rätt väg än att ha de rätta svaren och komma först i mål. Och sanningen om vem du är och vad du egentligen vill finns inom oss. Vi kan inte fly från vår sanning. Till slut kommer alltid din själ att göra sig påmind genom en ständigt pockande fråga:

Lever jag det liv jag är ämnad för? Gör jag det jag vill?

Många gånger flyr vi den obekväma frågan. Genom resor, arbete, träning, droger, mat, shopping, tv. Listan kan göras lång. Allt för att slippa ta tag i den envisa rösten inom oss som frågar.

Svaret på dessa stora frågor har bara du. Och sätten att finna dig själv och din sanning är många. En sak som du behöver i ditt letande är Styrka, Stillhet och Tystnad.

Yoga är ett sätt. Yoga erbjuder en metod.
Yoga brukar kallas den äldsta metoden för personlig utveckling och mental träning. Allt som finns i det nu så populära mindfullness, finns i yogan. Varje gång jag ställer mig på mattan möter jag mig själv. Just nu, mitt i livet. Jag lär mig något om mig själv var gång jag yogar och jag checkar av.

Är jag på väg mot det jag vill eller har jag tagit en sidoväg?

Att yoga är att upptäcka vad som är viktigt i livet igen och igen. Och igen. Yoga handlar om att upprätta och öva upp en fin kontakt med ditt inre, så att du gör det du vill och vill det du gör!

Namaste

Carolin

Kontakta Yoga för alla

E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Om Yoga för alla

Yoga för alla - är en hemsida som erbjuder ett sätt att lära sig om yoga och träna yoga när du vill, var du vill - Gratis.

Oavsett om du är nybörjare eller van yogi kan du hitta pass för din egen träning, på din nivå - Säker och enkel Yoga.