Yoga ger år till livet och liv till åren!

Visst är det fantastiskt. Ett nytt år står och väntar på oss bakom knuten, obeträdd mark. Som att ta det första stegen en snövit dag på en orörd plats. Du kan lämna spår, skapa dina egna mönster och gå nya vägar. Och det nya året är så demokratiskt, alla får ett nytt år med lika många dagar, timmar, minuter och sekunder. Vi får alla göra vad vi vill med den tiden!

Vad är dina nyårsplaner? Ofta när vi ställer den frågan undrar vi vad den andre tänkt göra på nyårsafton och vi planerar och lägger mycket tid på den sista dagen på året. Maten, umgänget, vad vi ska göra och var.

Kanske borde vi lägga minst lika stor omsorg på att planera och förbereda oss inför det nya året?

Om du vill göra en förändring i ditt liv, stor eller liten så kräver den planering och en viss förberedelse i tanken. Det är som att ge sig ut på en resa, om du inte har ett tydligt mål, hur kan du då förvänta dig att komma någonstans? Ta ut en riktning innan du ger dig ut i ditt snölandskap, fokusera på vad du vill ha mer av i ditt liv.

Jag vill avsluta det här året med att tacka. Tacka för att jag får dela yoga med er genom Yoga för alla. Jag önskar er alla ett gott slut på det här året och en ännu godare början på det nya och hoppas ni vill fortsätta yoga med mig. Jag vill också tacka mina nära och kära som gett av sin tid och kraft det här året så att jag kan driva den här hemsidan och yoga. Jag vill avsluta med en översättning av en text som vi använder oss av i yogan, det är min längtan för oss alla in i det nya året.

Om

Låt oss prisa lyckan.
Låt de styrande styra världen med lag och rättvisa.
Låt det gudomliga och visheten skyddas.
Låt världens folk bli lyckliga och framgångsrika.

Om

Shanti, shanti ,shanti (shanti betyder frid)

God Jul och många goda nya År!

Bara kärlek

Namaste

Carolin Ågerstrand

Kontakta Yoga för alla

E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Om Yoga för alla

Yoga för alla - är en hemsida som erbjuder ett sätt att lära sig om yoga och träna yoga när du vill, var du vill - Gratis.

Oavsett om du är nybörjare eller van yogi kan du hitta pass för din egen träning, på din nivå - Säker och enkel Yoga.