Vad hände med hemsidan?

Till alla som regelbundet använder yogaforalla.se

Som ni kanske sett så har hemsidan sett annorlunda ut sen januari 2014, här kommer en förklaring och svar på den stora frågan - Vad hände med hemsidan?

Ja det undrar jag med.
Hösten 2013 blev jag tvåbarnsmamma, fantastiskt, stort och livsomvälvande. Alla som har barn vet hur ett barn kan vara en stor omställning och ta all ens tid och kraft. Man undrar vad man gjorde med all sin tid innan man fick barn! Sen kommer nr två och då hinner man knappt gå på toa!
Båda mina barn är goa, friska och glada, men de har omfattande födoämnesallergier så vårt liv ser annorlunda ut. Jag har blivit lite av en självlärd expert på alternativ mat och att laga bra mat av.... nästan ingenting.
Jag har haft enorm hjälp av att jag är vegetarian och yogans tankar och recept har inspirerat mej att skapa i köket. Jag har även använt mycket tips och idéer från rawfood, så vi lagar nästan all mat från grunden. Att stå i köket minst två timmar per dag för att laga mat är vår vardag. Utöver det så bakar jag allt bröd själv och allt gott, dvs fika, kakor, mellis och ”godis”. Det tar tid att vara allergiförälder.
Sen fick jag, pga av mitt barns allergier, gå på en mycket strikt och enformig diet i sju månader medan jag ammade.
Och trots allt jag kan om näring, kost och hälsa, så fick jag inte det att gå ihop. Mina barns hälsa gick först och min egen hamnade långt ner på prioriteringslistan. Jag hann helt enkelt inte få i mig allt som jag behövde och fann mej själv få en rad konstiga och onda bristsjukdomar och symtom. För att få vår vardag att fungera var jag tvungen att ge upp min tredje bebis ett tag, hemsidan fick klara sej själv.
Men mitt i december hände det som inte får ske, hemsidan kraschade!
Den låg inhyrd på en extern server för att detta inte skulle kunna hända, men det blir inte alltid som man tänkt sej.
Så den version som nu ligger uppe är en tillfällig lösning. Ett sätt att överleva tills det finns mer tid att ta tag i arbetet igen. Och jag har skämts för att den inte är fullständig och inte lika snygg och komplett, men det har tyvärr inte funnits någon tid. Yoga för alla är ju ett ideellt arbete som jag och min bror gör utanför våra vanliga arbeten och vardag.
Det här är vad som hände. Jag vill inte ursäkta mej eller beklaga mej, för jag vet att massor av föräldrar har mycket större utmaningar än två allergibarn. Det blev för mycket för mej och för att hitta nån sorts balans fick jag ge upp en sak. Men precis som yoga lär oss att ingenting varar för alltid (inte ens den mest utmanande ställningen där vi knappt kan andas våra djupa andetag) så har jag nu hittat lite mer plats i vardagen. Vi har hittat rutiner och tips och knep och jag ser en ljusning. Snart ska jag yoga mera.

Så håll ut alla yogis, det kommer snart en ny hemsida och nya pass.
Håll ut tills i sommar, då ska vi yoga tillsammans igen.

Tills dess.... Namaste Carolin

P.S Kom ihåg att alla pass även finns på Youtube. D.S

Kontakta Yoga för alla

E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Om Yoga för alla

Yoga för alla - är en hemsida som erbjuder ett sätt att lära sig om yoga och träna yoga när du vill, var du vill - Gratis.

Oavsett om du är nybörjare eller van yogi kan du hitta pass för din egen träning, på din nivå - Säker och enkel Yoga.