Att börja om

Det har gått alltför lång tid, jag har haft en orosklump i magen. Sen hemsidan kraschade har jag oroat mig och tänkt att nu har sidan dött en långsam cyberdöd och min mailkorg är fylld av arga frågor. Men nu när jag äntligen har tid att arbeta igen och öppnar min mail så blir jag tårögd av alla fina mail som låg och väntade. Jag tackar från djupet av mitt hjärta för alla fina ord och tålamodet ni visat.

Jag blir om igen påmind om varför jag gör det här.
För att yoga är kärlek, yoga ska vi dela med oss av. Och att vi alla är människor som letar efter en väg att må bra och få livet att fungera.
Yoga kan vara en väg.

Och nu äntligen är vi på gång igen, snart kommer en nypremiär på hemsidan med nya pass och mer information.

Det kändes som om någon drog bort mattan under mina fötter när hemsidan la av. Allt arbete, alla timmar som jag och min bror lagt ner bara försvann. På en nanosekund. Jag tror att jag slutade andas lite längre än vad som är nyttigt för oss, magen frös till is.
Borta, ingen vet vad som hände och varför och hade vi kunnat förhindra det på något sätt? Som tur vad så är min bror något av en trollkarl vid datorn så han lyckades hitta små smulor här och var i ute i cyberspace och bygga ihop en sorts hemsida där i allafall filmerna fanns. Och som vi säger i Norrland: ”He ä ba å bryt ihop å gå vidare.”
Så jag bröt ihop, sörjde min hemsida och nu har jag gått vidare. Mitt bland alla blöjbyten och matlagning har mina tankar fått flyga fritt - Vad vill jag nu göra med hemsidan?

Men att gå vidare kräver mod och ork och hårt arbete, och tid.
Yogan lär oss att släppa taget om muskler på yogamattan och sen får vi praktisera det i verkliga livet. I våra tankar och våra förställningar om hur livet ska vara. Släppa historien, det som var och bara vara här och nu. Och börja om, skapa nått nytt. Spännande,utmanande och lite jobbigt. Men jag bara gör det, nu.

Kontakta Yoga för alla

E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Om Yoga för alla

Yoga för alla - är en hemsida som erbjuder ett sätt att lära sig om yoga och träna yoga när du vill, var du vill - Gratis.

Oavsett om du är nybörjare eller van yogi kan du hitta pass för din egen träning, på din nivå - Säker och enkel Yoga.